Du finder flere ture til Østrig på  Forsiden    

Reschenpass – FernpassVejen gennem Venostadalen

På en af vores ture i 2007, var vi sluttet af ved Gardasøen. Da det var ved at være tiden hvor vi skulle hjemad, valgte vi at bruge en dag ekstra på hjemturen. Vi ville give os god tid til, at køre gennem Venostadalen, over Reschenpass og Fernpass, i stedet for den almindelige motorvejsrute over Brenner.
Vi har kørt ruten to gange før den modsatte vej. Men denne gang virkede turen endnu flottere, måske også fordi vi havde en blå himmel, og gav os god tid.
 
Hvis man har en ekstra dag til rådighed, kan det meget anbefales at bruge den på en tur over Stelviopasset. Læs nærmere om vores to ture til Stelvio på beskrivelserne til Sydtyrol.

 

Rasteplads i Oberinntal

Landeck

Vi havde ikke købt autobahnvignette til hjemturen, og undgik derfor at komme på motorvej. Det var kun gennem Landeck at det var lidt småt med pladsen. Sammen med afgiften over Brennerbroen og motorvejsafgiften fra Bolzano sparede vi 22 €. Begge ruter giver næsten det samme i km. Denne vej er dog 28 km kortere.

Det er dog væsentligt, at man giver sig tid til at nyde landskaberne undervejs, og ikke lader sige stresse af, at det tager noget længere tid. Vi kørte denne dag 470 km, og brugte 9 timer på det.

 

På vej mod Imst

 

På vejen ned fra Fernpass er der fin udsigt til Zugspitze